Om oss

Julijana Stanojevic

Julijana tog sin examen på Tandläkarhögskolan Karolinska Institutet i Stockholm 1994. Efter några år som anställd driver hon Visdomstanden på Götgatan. Hon varvar heltidsarbete inom allmäntandvården med kurser och fortbildningar. Julijana har arbetat på Götgatan sedan 1998.

Eric Engfeldt

Eric har arbetat som tandläkare i över 30 år. Han drev tidigare en privat praktik i Enköping och sedan han flyttade till Stockholmstrakten arbetar han på Visdomstanden.

Marianne Sjögren

Mariannes erfarenhet av att arbeta som tandhygienist sträcker sig ända till 1980. Hon har arbetat på praktiken sedan 1990. Genom att regelbundet ta del av kurser och föreläsningar håller hon sig välinformerad och insatt i alla nyheter på den munhygieniska marknaden. Marianne gör också undersökningar i samråd med tandläkaren.

Birgitta Långsjö

Birgitta är mottagningens tandsköterska och rösten ni oftast möter i telefon. Hon är den som bokar tider genom e-post eller per telefon. Förutom att medverka vid patientarbetet utför hon många uppgifter för att hålla praktiken fungerande, som bland annat materialbeställningar och arbete i sterilen.

Julijana Stanojevic, legitimerad tandläkare

Eric Engfeldt, legitimerad tandläkare

Marianne Sjögren, tandhygienist

Birgitta Långsjö, tandsköterska